zaterdag 24 juli 2010

Themapark voor huisdieren en hun baasje komt in Hoboken

De vzw 'Patrache, a dog of Flanders', is van plan om een themapark voor huisdieren en hun baasjes te bouwen in het Antwerpse Hoboken , op de terreinen van de voormalige fabriek BM-Titan.
Het verhaal van de ´Hond van Vlaanderen´(zie foto) is vooral in Japan en Korea een groot succes. Hollywood maakte er zelfs een film over. Met het verhaal in het achterhoofd wil de vzw nu een attractiepark uitbouwen dat toegankelijk is voor huisdieren en hun baasjes.
Zo moet er een shoppingcenter komen voor het actieve huisdier, waar de baasjes de recentste hondenmode, boeiende lectuur, en de beste voeding kunnen kopen, een diervriendelijke reis boeken of een bioscoopje doen met hun dier erbij. Daarnaast worden demonstraties gegeven door de politie, herdershonden en hoevedieren die het nut van dieren in onze samenleving aantonen.
Er is verder een restaurant en een heuse pianobar gepland met een dierenmenu à la carte, een doorlopende tentoonstelling en een toneelvoorstelling van het verhaal van Nello en Patrache. De jongste hondjes kunnen zich nadien uitleven in de speeltuin. Wanneer het park er komt, is nog onduidelijk.

Hopelijk voor de honden komen er enkel Japanners en geen Koreanen (nvdr)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten