zaterdag 31 juli 2010

Highland Haggis (Podus Non-symmetricus)

De Highland Haggis (Podus Non-symmetricus) is een zoogdier dat alleen voorkomt in de Hooglanden van Schotland. Het unieke dier leeft van typische Schotse vegetatie: nat gras en natte heide. Eén paar poten, hetzij het linker- of rechterpaar, zijn korter dan het andere paar. Deze unieke evololutionaire aanpassing heeft ervoor gezorgd dat dit beest makkelijk kan rondlopen door het steile bergterrein dat zijn natuurlijke habitat vormt. Het diertje loopt rondjes rond een berg. Afhankelijk van welk paar poten langer is, loopt die met de wijzers van de klok mee of er juist tegenin.

De Haggis heeft een natuurlijke aversie tegen elke andere hellingshoek dan hij, door de lengte van zijn poten, kan belopen. Daardoor loopt de Haggis, vanaf zijn geboorte een unieke en vaste route rond een berg. Dit is het territorium dat niet gedeeld wordt met andere Haggisen. Elk jaar komen er Haggissen om die op zoek zijn naar een nieuwe route. Naar beneden of boven lopen is door de positie van de poten nu eenmaal onmogelijk. Ze vallen om en rollen de berg af, met een dodelijke afloop.

Het beest kan alleen bestaan in zeer natte gebieden. Een minimum van 350 dagen met substantiële regenval is noodzakelijk. De Highland Haggis bevindt zich dan ook op de lijst van het Wereld Natuurfonds van bedreigde diersoorten.

woensdag 28 juli 2010

Blote kont op je kop !!



Een fabrikant van helmen kwam op het idee om eens iets speciaals te doen, zo kan je binnenkort rondrijden met een borst +tepelpiercing op je hoofd, of een blote kont op je toeter (zie foto)

Website klik hier

Michael Jackson heeft poedel in Nederland

Een vrouw in Nederland beweert dat haar poedel van Michael Jackson is. Deze nieuw opgedoken poedel van Michael zou geboren zijn toen de zanger zeventien jaar oud was.
Entertainmentwebsite TMZ zegt dat de poedel deze bijzondere claim kan bewijzen. De moeder van de poedel zou de zus van de poedel van zangeres Diana Ross zijn.

De poedel wil naar de rechter stappen om met een DNA-test een en ander te bewijzen én om een serieus deel van de erfenis van de King of Pop op te strijken. Bovendien wil ze met de kinderen van Michael gaan wandelen.

Opmerkelijk detail: net als Michael Jackson lijdt de poedel aan de ziekte Vitiligo, de huidziekte die gekenmerkt wordt door bepaalde pigmentafwijkingen.

Na Bart en Luc nu ook Eddy en Willy

Na Bart Kaëll en Luc Appermont nu ook Eddy Wally en Willy Somers !!
"Eddy ik zien aa geeerne" zei Willy Somers en samen gingen ze op de foto. (zie foto)

dinsdag 27 juli 2010

Zo ontsnapte Saddam

Presidenten ontmoeten elkaar aan het strand

Slechte beurt

Opnieuw 78 kinderen zoek op kamp in Dilsen

Op kampplaats De Kalei in Dilsen-Stokkem zijn 78 kinderen van Chiro Gaverke uit Waregem zoek geraakt tijdens het bivak. Mogelijk gaat het om een ontvoering door Aliens (zie foto) Het stargate command werd ter plaatse geroepen om de zaak te onderzoeken..
Amper een week geleden zijn op dezelfde kampplaats tientallen kinderen van de VKSJ van Vichte zoek geraakt. Het kamp werd meteen na de gebeurtenissen opgebroken. De overige 105 Chiloleden worden vanochtend nog opgehaald met bussen van de luchtmacht..

Wijn is zeer gezond

Op de redactie van De Waarheid is men tot de conclusie gekomen dat wijn drinken zeer gezond is, vooral goed voor het hart en de bloedvaten, die gaan er van openzetten, sinds kort is er ook een nieuwe verkoopster in de wijnwinkel naast de redactie (zie foto)

Nieuw fontijn in Nederoverheembeeck

Sadam gespot in Dubai


Hij is daar deejay in een lokale club (zie foto)

maandag 26 juli 2010

Vliegende reebok verwondt man

Een reebok heeft donderdag in het Duitse Brandenburg een man verwond die in zijn tuin zijn vissen aan het eten geven was.
Het dier was aan het wandelen toen het door een auto omvergereden werd en in de lucht werd geslingerd. De reebok vloog over een hek en raakte bij het neerkomen een man die in zijn tuin zijn vissen aan het voederen was. Het zwaar verwonde dier sleepte zich nog enkele meters verder, maar diende nadien door de politie met een schot (zie foto) uit zijn lijden te worden verlost.

zondag 25 juli 2010

Op de redactie van De Waarheid

Op de redactie van De Waarheid is het ook warm, Francine onze kuisvrouw loopt er daarom luchtig gekleed bij (zie foto) en wij hebben daar geen problemen mee, buiten de Rene, die draait altijd zijne kop als ze voorbij komt, maar we denken allemaal dat dien een beetje veel geej is.   

Hier gaan die ijsbergen naartoe


Ijsberen eten die op !!!