vrijdag 13 augustus 2010

Man laat "zagende" echtgenote achter

Een bejaarde Belg maakte zondag met zijn vrouw een uitstapje naar het pittoreske Monschau, net over de grens in Duitsland. Plots kregen de twee een fikse ruzie. De 83-jarige man vond dat zijn twee jaar jongere vrouw te veel zaagde en liet haar er achter.

Bron en leesmeer

woensdag 11 augustus 2010

Seksdrang leidt tot problemen

Mannen die buitensporig veel verlangen naar seks ondervinden daar meer lichamelijke en emotionele problemen door dan vrouwen met een soortgelijke drang. Ze hebben schuldgevoelens, zorgen en zijn ontevreden over hun relaties en seksleven. Bovendien hebben mannen beduidend meer lichamelijke klachten, zoals hoofd- en rugpijn en slapeloosheid. Dat blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse Rutgers Nisso Groep.

Aan het onderzoek deden meer dan 4.000 mensen mee. Ruim 5 procent van de mannen gaf aan last te hebben van overmatig seksueel verlangen. Bij vrouwen was dit 1,5 procent. Overmatige drang naar seks komt relatief vaak voor onder jongeren (19 - 34 jaar).

Verder bleek dat mensen met een overmatig verlangen naar seks niet daadwerkelijk meer de liefde bedrijven met een partner dan anderen. Wel hebben ze meer soloseks. Hoe meer mensen aan seks denken, hoe meer ze gebruik maken van porno, cyberseks en betaalde seks. Ook mastur beren (zie foto) ze meer, doen ze iets meer aan anale seks en hebben vrouwen iets vaker actieve orale seks.